Մասնագիտություն

Գինի մատուցելու մշակույթը կամ ինչպե՞ս դառնալ սոմելյե․ «Մասնագիտություն»

Ինչպե՞ս դառնալ սոմելյե, ո՞րն է տվյալ մասնագիտության առաքելությունը և ինչո՞ւ է գինի ընտրելը, մատուցելն ու վայելելը համարվում բարձրաշխարհիկ մշակույթ:

Ինչպե՞ս է սոմելյեն տիրապետում գինու ամենանուրբ գաղտնիքներին ու գիտելիքներին, ուղղորդում հաճախորդներին գինու ընտրության և սննդի հետ ճիշտ համադրության հարցերում:

Մասնագիտական ինչպիսի՞ գիտելիքների և հմտությունների պետք է տիրապետի սոմելյեն, ի՞նչ դեր է խաղում բաժակը գինու մատուցման արվեստում, գինու տեսակների անծայրածիր բազմազանության մեջ որո՞նք են գինու և ուտեստի համադրման դասական եղանակները և ինչպիսի՞ բացառություններ են նախընտրում հաճախորդները: Զրույց սոմելյե Սալոմե Հովսեփյանի հետ:

Back to top button