Սննդամթերքային թունավորումները վերջին ժամանակահատվածում հաճախակի են դարձել, ընդ որում թունավորման դեպքերը գրանցվում են ոչ այնքան տնային պայմաններում, որքան հասարակական օբեկտներում։ Զրույց ՀՀ ՍԱՏՄ ղեկավար Գեորգի Ավետիսյանի հետ։
մեկ րոպեից էլ քիչ
Սննդամթերքային թունավորումները վերջին ժամանակահատվածում հաճախակի են դարձել, ընդ որում թունավորման դեպքերը գրանցվում են ոչ այնքան տնային պայմաններում, որքան հասարակական օբեկտներում։ Զրույց ՀՀ ՍԱՏՄ ղեկավար Գեորգի Ավետիսյանի հետ։