Օգտագործած ձեթի թափոնն ունի 4-րդ դասի վտանգավորություն և ենթակա է վերամշակման։
- Ի՞նչ անել սննդի թափոնների հետ, որքանո՞վ են դրան վտանգավոր շրջակա միջավայրի համար։
- Արդյո՞ք բոլոր սննդի կետերն են պահպանում կանոնները։
- Ի՞նչ են անում սննդի կետերն իրենց օգտագործած ձեթի թափոնները։
- Ի՞նչ ռիսկեր ու վտանգներ կան։
Մասնագետներն ահանզանգում են․ անհրաժեշտ է բարձրացնել տնտեսվարողների իրազեկումը։
«Քո ձայնը» հաղորդման հյուրը «Արմատ Գաստրո» գրուպի հիմմնադիր, տնօրեն Արեգ Գևորգյանն է: