Քո ձայնը

Սննդի թափոնների վտանգավորությունը. «Քո ձայնը»

Օգտագործած ձեթի թափոնն ունի 4-րդ դասի վտանգավորություն և ենթակա է վերամշակման։

  • Ի՞նչ անել սննդի թափոնների հետ, որքանո՞վ են դրան վտանգավոր շրջակա միջավայրի համար։
  • Արդյո՞ք բոլոր սննդի կետերն են պահպանում կանոնները։
  • Ի՞նչ են անում սննդի կետերն իրենց օգտագործած ձեթի թափոնները։
  • Ի՞նչ ռիսկեր ու վտանգներ կան։

Մասնագետներն ահանզանգում են․ անհրաժեշտ է բարձրացնել տնտեսվարողների իրազեկումը։

«Քո ձայնը» հաղորդման հյուրը «Արմատ Գաստրո» գրուպի հիմմնադիր, տնօրեն Արեգ Գևորգյանն է:

Back to top button