Հաջողության նոտա

Համեղ ուտել էի սիրում․ շեֆ-խոհարար Արայիկ Ամզայանի «Հաջողության նոտան»

Խոհարարական ուղին ուսումնարանից սկսած Արայիկը 17 տարեկանում սկսեց ղեկավարել մայրաքաղաքի ռեստորաններից մեկի թիմը: Նույն ժամանակահատվածում նա հասավ մեծ հաջողության` մասնակցելով World skills երիտասարդ շեֆ-խոհարարների օլիմպիադային:

Այսօր նա Հայաստանի հայտնի և խոստումնալից շեֆ-խոհարարներից մեկն է, գաստրոտուրերի բրենդ-շեֆը։ Մասնակցում է տարբեր խոհարարական միջազգային փառատոների ու վարպետության դասերի։

Ցուցադրել ավելի
Back to top button