Մասնագիտություն

Համի, բույրի և երևակայության արվեստը․ «Մասնագիտություն»

Ինչպե՞ս դառնալ բարմեն, ինչպիսի՞ հմտություններով, կարևորագույն հատկանիշներով պետք է օժտված լինի բարմենը, ո՞րն է բարմենի հոգեբանական նկարագիրը, ինչո՞ւ է բարմենի մասնագիտության պահանջարկը Հայաստանում տարեցտարի ավելանում, որո՞նք են բարմենի հաջողության գաղտնիքները, ի՞նչ է ֆլեյրինգը, ներկայումս ինչպիսի՞ ժամանակակից միջոցներով են պատրաստում և մատուցում կոկտեյլները, արդյոք աղջիկները կարո՞ղ են լինել լավ բարմեն, ինչպե՞ս ստեղծվեց Բարմենների հայկական ասոցիացիան և ի՞նչ գործունեություն է ծավալում, ինչպե՞ս է ստեղծվել հայկական ազգային կոկտեյլը: Զրույց Բարմենների հայկական ասոցիացիայի նախագահ, «Բար ակադեմիա» բարմենների դպրոցի տնօրեն Տիգրան Ավետիսյանի և բարմեն Ռոբերտ Մկրտչյանի հետ:

Back to top button