Մասնագիտություն

Աշխարհի «ամենաքաղցր» մասնագիտությունը․ «Մասնագիտություն»

Չափազանց պահանջված է, շահավետ և նորաձև հրուշակագործի մասնագիտությունը: Հմուտ և բանիմաց հրուշակագործը պետք է ունենա վառ երևակայություն, ստեղծագործ միտք և հոգի, տիրապետի մասնագիտական հմտությունների և վարպետության՝ ստեղծելով իր ուրույն ձեռագիրը: Ինչպե՞ս դառնալ հրուշակագործ, ինչպիսի՞ հմտություններով, կարևորագույն հատկանիշներով պետք է օժտված լինի հրուշակագործը, ի՞նչ ահռելի դեր է խաղում նոր տեխնիկական միջոցների առկայությունը խոհանոցում, ինչպե՞ս են ժամանակակից հրուշակագործները ստեղծում հրուշակագործության արվեստի գլուխգործոցներ, զարգացման ի՞նչ նոր միտումներ ունի հրուշակագործությունը Հայաստանում: Զրույց խոհարարական արվեստի և հյուրընկալության «Երեմյան ակադեմիայի» տնօրեն Նազելի Նավասարդյանի և շեֆ հրուշակագործ Մարիամ Հովհաննիսյանի հետ:

Back to top button